Ernesti sai kunnian ja kutsun paikalliseen päiväkotiin muutama viikko sitten. Tänään se päivä sitten oli :) 

Koska oli minullakin työpäivä, mutta sain välillä vapaata poistuakseni päiväkodille, niin Ernesti-herra lähti aamulla mukaani työpaikalleni. Minulla on joustava työpaikka sen suhteen, että eläinten väliaikainen työpaikalla pitäminenkin on sallittua (ainakaan kukaan ei sanonut mitään, kun kani siellä makoili :D)

Aamu työpaikalla meni odotetusti, Ernesti hyppäsi heti ulos kuljetuskopastaan ja alkoi tutkailla ympäristöään, ikäväkseni en vaan hoksannut, että olenhan toimistossa töissä, jossa johtoja roikkuu ympäri ämpäri huonetta, vaan onnekseni Herra Ernesti on jo kasvanut "johdonpurennan yli", jos koskaan on ollutkaan niistä kiinnostunut :)

012-normal.jpg

Ernesti toimiston lattialla, leukansa vedellä lährääjä :D

Kellon lyödessä yhdeksän lähdimme kohti päiväkodin lapsia. :) Siellä olikin odottamassa puolenkymmentä pientä tyttöä ja poikaa enemmän ja vähemmän innostuneena ;) 
Ernesti ei tätäkään paikkaa juuri jännittänyt vaan lähti seikkailemaan pitkin käytäviä innokas lapsilauma perässään :) 

Herra hurmasi lapset käytöksellään, ja mikä huvittavinta, olin varautunut siihen että luutuan Ernun perässä lattioita papanoista ja pissasta, herra ei tehnyt yhden yhtä papanaa, eikä pissaa.. Pitäähän sitä käytöstapoja olla, herranen aika <3

014-normal.jpg

Lapset olivat tehneet eläinviikon kunniaksi puputaulun, jonne pääsivät myös kuvat Ernestistä :)

016-normal.jpg

011-normal.jpg

Ernestin eväät :)

Vierailu oli kerrassaan ihana, sai katsoa lasten riemua pupusta ja Ernestin pelottomuutta ja rohkeutta <3 Jospa siitä oli iloa ja kertomista lapsille koteihinsa, hihhih! 


Ernestillä oli vaan syömalakko aamun ajan, varmaan uudet paikat ja kuitenkin pieni jännitys vaivasi, vaan heti kun pääsi kotiin, alkoi mussuttamaan hyvällä ruokahalulla heinää ja varmasti päiväunet maittaa :) 

Kannattava reissu kaikenkaikkiaan :)