Kaikille lukijoille siis tiedoksi, että heinäkuussa ostin asunnon, joka tarkoittaa sitä, että kanitkin luonnollisesti muuttavat mukanani... elämäntilanteeni on nyt siinä jamassa, että kanit ovat onnekkaita - ainakin tällä hetkellä - kun he saavat "oman huoneen"... jonne aloin rakentelemaan kolmikerroshäkkiä kaikille pupuilleni...

Eli Romppu, Ernesti ja Vellu muuttavat toivon mukaan tällä viikolla uuteen kotiinsa. Tai ainakin pojat - Romppu odottelee siihen asti kun poikaset vierotetaan, ettei tarvitse muuttaa kesken kaiken poikasten kanssa outoon paikkaan, onnekseni poikaset ja mamma voi olla rauhassa vanhassa paikassa kunnes on poikasten uusiin koteihin lähdön aika..

Tässäpä vähän kuvia rakennelmasta...ja tietoa vähän ennen kuvia, eli käytin häkkeihin kolme varastohyllyä, kaksi isompaa (siniset) ja yksi pienempi (harmaa).. kaksi sinistä liitetty toisiinsa "sähköpiuhalla", pohjalla terassimattoa. Ovet tein ihan rimasta, eli avustuksella porautin pystyrimat hyllyjen reunoihin, että siihen saataisiin sitten kiinnitettyä ovet saranoilleen.

Ovet ovat täysin itserakennetut, joten jos minä osasin rakentaa, niin varmasti jokainen ;)

004-normal.jpg003-normal.jpg002-normal.jpg005-normal.jpg

 

Suosittelen, jos joku jaksaa/kehtaa/viitsii ahertaa itse! Nämä tulivat yhteensä maksamaan n. reilut 200€ kaikkine tarvikkeineen, mutta kannatti panostaa, puput saavat näin kolminkertaisen tilan nykyisiin häkkeihinsä verrattuna ;) mutta huom. Kani ei ole pelkästään häkkieläin - minulla puput jaloittelevat aina irrallaan kun mahdollista! Työpäivien ajaksi tuntuu mukavammalta jättää ne isoon tilaan turvallisesti, tytöt ja pojat erilleen! :)